Luontoisetujen ja henkilökuntaetujen verokysymyksiä

Miten luontoisedut toimivat osana kokonaispalkkausta, milloin on kyseessä luontoisetu ja milloin henkilökuntaetu? 

Verotuksessa luontois- ja henkilökuntaetuihin liittyy osin mutkikkaitakin vero-, ennakkoperintä- ja tulorekisterikysymyksiä.

EK-Tieto tarjoaa tänä syksynä koulutuksen, jossa käydään mieltä askarruttavia kysymyksiä läpi veroasiantuntija Lauri Lehmusojan (EK) sekä johtavan asiantuntijan Sari Wulffin (Verohallinto) kanssa.

Koulutuksessa pureudutaan niin edun järjestämistapoihin, luontoisetujen arvostamiseen, työsuhdematkalippuihin ja -polkupyöriin, työterveyteen kuin etäyhteyksien välityksellä tapahtuviin tilaisuuksiin ja erilaisten maksuvälineiden käyttöön.

Ohjelman sisältää mm. näitä aiheita:

💡Yleistä luontois‐ ja henkilökuntaeduista
💡Veronalaiset luontoisedut
💡Osin verovapaat luontoisedut
💡Henkilökuntaedut
💡Kohdennettujen maksuvälineiden käyttö luontois‐ ja henkilökuntaeduissa
💡Veronalaisten etujen työnantajamenettelyt
💡Luontois‐ ja henkilökuntaetujen tulorekisteri-ilmoittamisen kysymyksiä

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen löytyy tilaisuuden kotisivuilta.

Q & A

Ohjelmassa on varattu aikaa myös kysymyksille. Q & A -osion aikana asiantuntijat vastaavat mielellään paikan päällä, tai webinaarichatin kautta esitettyihin sekä etukäteen lähetettyihin kysymyksiin. Linkin ennakkokysymyksen lähettämiseen löydät tilaisuuden kotisivuilta.

🎥 Ilmoittaudu mukaan paikan päälle tai webinaariin!

Paikan päälle osallistuminen on turvallista, ja siirto webinaarin ääreen niin halutessasi onnistuu myös viime hetkellä ongelmitta.

Kyseessä on hybriditilaisuus, jolloin voit osallistua koulutukseen paikan päällä Elinkeinoelämän keskusliitossa tai live-webinaarin kautta. Seuraamme viranomaisten sekä emoyhtiömme Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) ohjeistuksia koronatilanteesta tarkasti, ja toimimme jokaisen koulutuksemme kohdalla ohjeistusten mukaisesti. Tällä hetkellä meillä on tilaisuuksissamme maskisuositus, ja huolehdimme turvaväleistä sekä käsihygieniasta.

Voimme myös tarvittaessa siirtää lyhyelläkin varoitusajalla paikan päälle rekisteröityneet asiakkaamme webinaarin ääreen. Tällöin kysymme asiakkaalta halukkuutta siirtoon, ja teemme sen ongelmitta ja veloituksetta asiakkaamme puolesta. Kuluton peruutus on tällaisessa siirtotilanteessa vielä myös mahdollista.

Ilmoittaudu siis rohkeasti mukaan!

Tilaisuuden kotisivut ja ilmoittautuminen

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari