ūüé¨ Esittelyss√§: Lains√§√§d√§nt√∂prosessin eteneminen Suomessa

EK-Tieto kouluttaa ajankohtaisista aiheista liittyen työsuhdeasioihin, palkanlaskentaan, yritysverotukseen ja yritysturvallisuuteen.

EK-Tiedon asiantuntijat ja kouluttajat ovat Suomen parhaimmistoa emoyhtiö EK:sta sekä sen ulkopuolelta.

EK:n omat asiantuntijat ovat monesti itse mukana erilaisten lainsäädäntöhankkeiden työryhmissä. Näin he ovat vaikuttamassa sekä seuraamassa prosesseja aitiopaikalta. Me EK-Tiedossa seuraamme näitä hankkeita tarkasti, ja kun ne edistyvät, järjestämme niistä koulutuksia.

Jotta yritysten ja organisaatioiden olisi helpompi ymmärtää uudistusten ja lakihankkeiden etenemisprosesseja sekä sitä, milloin niistä tiedottaminen ja kouluttaminen on ajankohtaista, teimme aiheesta lyhyen tietoiskun.

Miten lainsäädäntöprosessi etenee Suomessa? -Katso alla oleva video

T√§ll√§ lyhyell√§ (3¬ī56) videolla Markus √Ąim√§l√§, Elinkeinoel√§m√§n keskusliiton lakiasiainjohtaja sek√§ EK-Tiedon toimitusjohtaja, avaa lains√§√§d√§nt√∂prosessin kulkua.

(katso my√∂s edellinen tietoiskumme aiheesta: Tulevat ty√∂lains√§√§d√§nt√∂uudistukset jossa Markus √Ąim√§l√§ avaa erilaisia hankkeita tarkemmin.)

Videolla on tekstitys. Mikäli tekstitys ei ole automaattisesti päällä, klikkaa ruudun alareunassa näkyvästä näppäimistö-ikonista.

-Asiantuntijat apunasi-

#lainsäädäntöprosessi #hallitusohjelma #eduskunta #työlainsäädäntö #verolainsäädäntö #lainsäädäntöhanke #organisaatiojohto #hr #esimies #päättäjät #ektietokurssit #koulutukset

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee Рmitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari