”Same but different”

Erittäin suosittu ja kovasti odotettu vuosittainen alan tapahtuma, Turvallisuusalan neuvottelupäivät, on kuluneen kevään ja kesän aikana kokenut muodonmuutoksen. Olemme EK:ssa sekä EK-Tiedossa tiukasti seuranneet koronatilannetta ja sen vaikutuksia kotimaamme tilanteeseen, myös tapahtumarintamalla. Koska meille tilaisuuden järjestäjina asiakkaittemme turvallisuudesta ja terveydestä huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää, siirsimme seminaarimme keväästä syksyy, ja verkkoon!

Verkkoseminaarimme tarjoaa alan huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja sekä mielenkiintoisia ja varmasti keskustelua herättäviä aiheita ja näkökulmia. Tarjolla on ajankohtaisia aiheita riskienhallinnasta, väkivaltariskeistä ja kyberistä kansainväliseen turvallisuustyöhön:

  • Mitä GDPR-loukkausilmoitukset kertovat suomalaisen tietoturvallisuuden tasosta?
  • Minkälainen ongelma väkivalta ja uhkailu on tämän päivän työelämässä, mitä sille jo tehdään ja mitä vielä pitäisi tehdä?
  • Mitä Suomen päivitetty kyberturvallisuusstrategia tarkoittaa yrityksille?
  • Miltä näyttää Baltian alueen rikollisuuden tilannekuva?
  • Miten kulttuurierot vaikuttavat turvallisuustyöhön ja miten ne pitäisi huomioida?

Haluamme edelleen tarjota luotettavan, korkeatasoisen ja erinomaisesti toteutetun kokonaisuuden. Vaikka olemmekin joutuneet tinkimään ohjelmasisällön määrässä siirryttäessä verkkoon, emme  ole tinkineet ohjelman tasosta tälläkään kertaa!

Tutustu päivän seminaariohjelmaan tästä
ja seminaarin isäntään sekä luennoitsijoihimme tästä

Katso alta videotervehdys, jossa seminaaria ensimmäistä kertaa isännöivä EK:n johtava asiantuntija Markku Rajamäki kutsuu sinut mukaan:

Verkkoseminaarissa kuulet turvallisuusalan viimeisimmät trendit ja kuulumiset! Ilmoittaudu mukaan!

#TN36  #turvallisuus #yritysturvallisuus  #kyber #ektietokurssit
@EKTieto @Elinkeinoelama