Kuten neuvottelupäivillä aina, pöytä on tälläkin kertaa katettu laajalla valikoimalla turvallisuuden ja riskienhallinnan ammattilaisia kutkuttavia aiheita riskienhallinnasta, väkivaltariskeistä ja kyberistä tietosuojaan:

Mitä GDPR-loukkausilmoitukset kertovat suomalaisen tietoturvallisuuden tasosta? Minkälainen ongelma väkivalta ja uhkailu on tämän päivän työelämässä, mitä sille jo tehdään ja mitä vielä pitäisi tehdä? Mitä Suomen päivitetty kyberturvallisuusstrategia tarkoittaa yrityksille? Miten kulttuurierot vaikuttavat turvallisuustyöhön ja miten ne pitäisi huomioida?

Jokaiselle löytyy varmasti mielenkiintoista sisältöä seminaarissa!

Tule siis mukaan tapaamaan alan ammattilaisia ja kollegojasi sekä verkostoitumaan uusien turvallisuusalan yritysten ja edustajien kanssa. Seminaariohjelmamme koostuu tänäkin vuonna ajankohtaisesta ja tehokkaasta ohjelmasta, mm. erilaisista huippuasiantuntijoiden esityksistä, mukaansa tempaavien vetäjien työpajoista sekä kahtena aiempana vuonna suuren suosion saaneesta AfterWork-verkostoitumistilaisuudesta.

Seminaariohjelma tästä.


Työpajat
-suosituissa ja käytännönläheisissä työpajoissa pääset vaikuttamaan asioihin ja saat näkökulmia omaan työhösi!

Mitkä ovat tämän päivän trendit yritysturvallisuustoiminnon organisoinnissa yrityksissä? – viekö kyberturvallisuus rahat ja tekijät?

Mitä haluaisit kertoa yritysjohdolle riskienhallinnasta ja sen merkityksestä? – mitä yritysjohdon tulisi tietää riskienhallinnasta luodakseen edellytykset kattavalle ja tehokkaalle, liiketoiminnan johtamista tukevalle riskienhallinnalle?

Oletko koskaan katsonut organisaatiota hakkerin silmin? – vaihda näkökulmaa hyppäämällä valkohattuhakkerin saappaisiin, havaitse organisaation heikot kohdat ja suunnittele hyökkäys.

Valtionhallinto suunnittelee turvallisuuden vähimmäisvaatimuksia hankintoihinsa – olit sitten yrityksen tai julkishallinnon palveluksessa, tässä on tilaisuutesi vaikuttaa ja oppia.

Tutustu työpajoihin ja valitse juuri sinulle ja organisaatiollesi sopivin:

  1. Turvallisuusjohtaminen – minne menet?
  2. Riskienhallinnan käsikirja yritysten johdolle
  3. Redteaming – hyppää valkohattuhakkerin saappaisiin ja suunnittele hyökkäys
  4. Julkishallinnon tietoturvapaja – tietoturvallisuuden uudet vähimmäisvaatimukset valtionhallinnon hankinnoissa

Työpajojen tarkemmat kuvaukset ilmoitetaan myöhemmin tällä sivulla.


AfterWork-verkostoitumistilaisuus 21.9. Finlandia-talolla

Paljon onnea! -AfterWork täyttää tänä vuonna 3 vuotta, ja kiitos siitä kuuluu kaikille teille aiemmin mukana olleille sekä tänä vuonna mukaan tuleville uusille kasvoille!

Seminaaripäivän päättävä verkostoitumistilaisuus otettiin lämpimästi vastaan kahtena aiempana vuonna, jolloin AfterWorkin parissa tutustuttiin, verkostoiduttiin sekä luotiin hyviä yhteistyökontakteja. Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota yrityksille vaivaton, rento ja tiivis verkostoitumisalusta, jolla on mahdollisuus tuoda esille omaa liiketoimintaa, tutustua alan muihin edustajiin sekä vaihtaa alan kuulumisia.

Haluatko organisaatiollesi näkyvyyttä AfterWork- verkostoitumistapahtumassa? (maksuton)

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden näkyä tilaisuudessa minimessujen tyyliin ns. ”Ankkuripaikoilla”. Näin saat mahdollisuuden tuoda esille yritystäsi ja keskustella alan aiheista rauhassa. Laita täppi ilmoittautumislomakkeen lopussa kohtaan ”Haluaako organisaationne näkyä AfterWork-tapahtumassa tekemällä ankkuripaikkavarauksen?” ja otamme sinuun yhteyttä!

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan: kurssit@ek.fi tiedustellaksesi lisää tilaisuudesta.


Tule mukaan yritysturvallisuuden ihmeelliseen maailmaan, tapaa tuttuja ja laajenna verkostoasi. Saat seminaarista mukaasi jälleen viimeisimmät trendit, sekä arvokasta tietoja ja taitoa koko organisaatiosi käyttöön.

#TN36  #turvallisuus #yritysturvallisuus  #kyber #ektietokurssit
@EKTieto @Elinkeinoelama