Kiitos matkaseurasta!

EK-Tiedon vuosi 2018 on ollut täynnä upeita koulutuksia ja asiakkaiden tapaamisia. Kuten joka vuosi, tälläkin kertaa vauhti kiihtyi loppuvuotta kohden, ja saimme juhlia mm. Ennakkoperintäpäiviemme upeaa 40-vuotista taivalta.

Markkinoinnin ja viestinnän saralla otimme käyttöön uusia työvälineitä; some-kanavat ja webinaarit, joiden avulla olemme päässeet levittämään siipemme yhä laajemmalle. Pystymme nyt palvelemaan asiakkaitamme laajemmin, nopeammin ja tehokkaammin.

Webinaarit ovat olleet erinomainen tapa tarjota mahdollisuutta osallistua kursseillemme mistä päin maailmaa tahansa. Asiakaspalautteissa on myös toivottu webinaareihin mm. live-kuvaa (koulutusmateriaalikuvan lisäksi), ja pyrimme toteuttamaan tämänkin toiveen mahdollisuuksien mukaan tulevaisuudessa.

Some-kanavien kautta olemme tavoittaneet uusia sidosryhmiä. Twitter-, LinkedIn- ja Facebook-kanavien käyttäjät pitävät napakasta ja reaaliaikaisesta viestinnästä, jossa asia tulee kerrotuksi muutamalla merkillä, heti. Tämä on ollut mukava, ja meillekin helppo tapa viestittää toiminnastamme.

Kotisivut sekä sähköinen uutiskirjeemme ovat kuitenkin edelleen ne tärkeimmät viestintäkanavamme. Uutiskirjeemme ilmestyy 2-3 kertaa kuukaudessa. Olemme pitäneet sen lyhyenä ja ytimekkäänä, sillä tunnemme ihmisten kiireet hyvin. Kotisivumme toimivat hyvänä ja tarkkana tietopakettina sekä rekisteröitymisvälineenä, ja sivujen kävijämäärä lisääntyy koko ajan. Hienoa, että olette löytäneet meidät!

EK-Tieto on puhtaasti koulutusten tarjoaja ja järjestäjä. Tänä vuonna olemme kouluttaneet lähes 2 500 palkkahallinnon-, henkilöstöhallinnon- ja turvallisuusalan ammattilaista. Työmme käsittää koko kirjon työvaiheita aina aiheiden ideoimisesta koulutusten järjestämiseen ja asiakaspalautteiden käsittelyyn. Asiakaskyselyt ovat meille erittäin tärkeitä, sillä ilman asiakaspalautteita emme voisi kehittää koulutuksiamme ja huomioida asiakkaidemme toiveita. Tämän vuoksi arvostamme erittäin paljon sitä, että käytätte kurssin jälkeen muutaman minuutin aikaanne asiakastyytyväisyyspalautteen antamiseen.

Kiitos teille, arvokkaat asiakkaamme. Kiitämme näistä 40 vuodesta koulutusten parissa, ja jatkamme innolla kanssanne matkaa eteenpäin. Ilman teitä ei ole meitä.

Hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2019!

-EK-Tiedon tiimi-

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

04.11.2022
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Helsinki & Webinaari

19.12.2022
09:00 – 16:15

Ennakkoperintä 2023 -päivä, Helsinki II & Livestream

Helsinki & Webinaari

15.12.2022
09:00 – 16:15

Ennakkoperintä 2023 -päivä, Tampere

Tampere

14.12.2022
09:00 – 16:15

Ennakkoperintä 2023 -päivä, Pori

Pori