YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS
🎁 saat 50 % alennuksen tuodessasi kollegasi mukanasi koulutukseen!

(tarjous voimassa 12.-16.2.2024)

🎉 Hyödynnä ystävänpäivätarjous! Kun tuot kollegasi kevään koulutukseen, saat kiitokseksi itse 50 % alennuksen osallistumisestasi.

Katso lyhyt videoklippi, jossa EK-Tiedon tapahtumatuotannon asiantuntijat Marjo ja Vanessa kertovat tarjouksesta:

TOIMI NÄIN:

  1. Tutustu kollegasi kanssa kevään koulutuksiimme koulutuskalenteristamme ja ilmoittautukaa valittuun koulutukseen. Voitte valita saman, tai eri koulutuksen, jolloin teidän ei tarvitse osallistua samaan koulutukseen saadaksesi 50 % alennuksen omasta osallistumismaksustasi. Kollegasi voi myös olla toisesta yrityksestä!
  2. Tee varaus itsellesi normaaliin tapaan haluttuun koulutukseen. Lisää varauskaavakkeen Etukoodi-sarakkeeseen koodiksi ”YSTÄVÄ24”.
  3. Kirjoita varauskaavakkeen ”Lisätietoja ilmoittautumiseen liittyen”-sarakkeeseen kollegasi nimi sekä hänen edustamansa yrityksen nimi. Näin voimme tarkistaa, että ystäväsi on ilmoittautunut kevään koulutukseemme, ja voimme aktivoida alennuskoodisi.
  4. Kollegasi voi ilmoittautua omaan koulutukseensa normaaliin tapaan, normaalilla hinnalla, eikä hän tarvitse koodia varaukselleen.
  5. Laskutus tapahtuu koulutuksen päätyttyä. Mikäli osallistutte eri koulutuksiin, laskutus tapahtuu ensimmäisen koulutuksen päätyttyä. Esimerkki: Mikäli itse osallistut maaliskuun koulutukseen ja kollegasi huhtikuun koulutukseen, molemmat koulutukset laskutetaan maaliskuun koulutuksen yhteydessä. Laskutus tapahtuu varauksittain, eli molemmista lähtee oma laskunsa. Voit varauksella myös pyytää yhteislaskutusta siinä tapauksessa, että osallistut kollegasi kanssa samaan koulutukseen.

(Tarjous ei koske Turvallisuusalan neuvottelupäivät -seminaaria)

Valitse koulutukset koulutuskalenterista!


PYYDÄ MYÖS OSALLISTUMISTODISTUS

📝 Meiltä saat myös osallistumistodistuksen käydystä koulutuksesta. Lue lisää tästä.

UUTISKIRJE

📥  Tilaamalla uutiskirjeemme saat tiedon ajankohtaisista koulutuksista ja uutisista heti niiden ilmestyttyä. Tilaa uutiskirjeemme tästä.

 

Lämpimästi tervetuloa kouluttautumaan EK-Tiedon mukana.

-Asiantuntijat apunasi-

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

29.05.2024
12:30 – 10:30

Turvallisuusalan neuvottelupäivät 29.-31.5.2024 | Silja Serenade

Helsinki & Tukholma

16.05.2024
09:00 – 12:00

Työmatkakorvausten verotus pähkinänkuoressa

Helsinki & Webinaari

14.05.2024
09:00 – 12:00

Työsuhteen ehtojen muuttaminen -koulutus

Helsinki & Webinaari

20.05.2024
09:00 – 12:00

ALV-trilogia, osa III: Kauppa EU:n ulkopuolisten maiden kanssa ja ALV -webinaari

Webinaari