Eikö webinaarin ajankohta sovikaan sinulle?
-Ilmoittaudu silti mukaan, ja saat webinaaritallenteen!

Ilmoittautuessasi webinaariin, sinun ei tarvitse olla koneesi äärellä webinaaripäivänä, vaan voit katsoa webinaarin myöhemmin tallenteelta.

EK-Tiedon monipuolinen palvelu- ja tuotekonsepti mahdollistaa sen, että sinun ei tarvitse harmitella kiireiden osuessa juuri samalle päivälle ja kellonlyömälle kuin koulutuksemmekin ovat. Voit valita, osallistutko koulutukseemme webinaarin kautta, tai katsotko webinaarin tallenteelta hieman myöhemmin. Syksyllä osa koulutuksistamme on myös hybriditilaisuuksina, jolloin voit tulla paikan päälle tapaamaan kollegojasi ja asiantuntijoita kasvokkain.

Jokainen webinaari tallennetaan, ja webinaaritallenne lähetetään vuorokauden sisällä niille, jotka ovat ilmoittautuneet koulutuksen webinaariin.

Mikäli olet epävarma koulutuksen ajankohdan sopivuudesta aikatauluusi, ilmoittaudu mukaan webinaariin ja kouluttaudu hieman myöhemmin. Tallenne on käytössäsi kaksi viikkoa koulutuksen jälkeen, jonka aikana voit palata tallenteeseen niin monta kertaa kuin haluat. (Työsuhdeasiain peruskurssit I & II -pakettitarjouksessa tallenteiden katseluoikeus on neljä viikkoa, laajan kokonaisuuden vuoksi.)

Sähköinen koulutusmateriaali sekä webinaaritallenne sisältyvät aina webinaarin hintaan.

Seuraavat koulutukset & webinaarit tästä…

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

23.03.2022
09:00 – 12:00

Työmatkakustannusten korvaaminen pähkinänkuoressa

Helsinki & Webinaari

24.05.2022
09:00 – 12:00

Perhevapaat palkkahallinnossa

Helsinki & Webinaari

20.04.2022
09:00 – 13:00

TULOREKISTERI: Palkkatietojen ilmoittamiseen liittyvät yleisimmät virheet ja niiden korjaaminen

Helsinki & Webinaari

10.03.2022
09:00 – 15:45

Palkanlaskennan perusteet

Helsinki & Webinaari