Johtaako työsi sinua, vai sinä työtäsi?
Kuka määrää ajankäytöstäsi -sinä vai kalenterisi?

Uusi webinaarisarjamme Täyttä työelämää!

Tarjoaa sinulle työkalut

🔸työsi parempaan hallintaan
🔸toivottujen tuloksien saamiseen
🔸merkityksellisemmän työn luomiseen

Saat koulutuksesta arvokkaita ideoita, ratkaisuehdotuksia ja työkaluja, jotka pohjautuvat niihin voimavaroihin ja taitoihin, joita sinussa ja sinulla jo on.

Etätyö on lisääntynyt koronan myötä, ja etätyö on tullut jäädäkseen. Toisille työ on mielekkäämpää työpaikalla, johon lähteä aamulla kotoa, ja josta palata illalla takaisin kodin rauhaan. Se antaa raamit päivien rytmiin. Toiset nauttivat työstään enemmän etänä, sillä siinä säästää aikaa työmatkoissa ja saa rauhassa tuoda luovuuden esille ilman toimiston hälinää.

Työtapoja on yhtä monta kuin on tekijääkin. Yksi asia on kuitenkin kaikille yhteistä: silloin tällöin kaipaamme ohjausta itsemme johtamiseen, työtehtävien organisoimiseen sekä uudenlaisen työn-, työtavan- sekä ajanhallintaan. Toisinaan käy niin, että työ vie meitä, emmekä me enää osaa pysähtyä. Etätyökin voi tuntua mukavalta, mutta se tuo uusia haasteita oman työn ja työajan hallitsemiseen. Sillä, miten hallitsemme omaa työtämme, on vaikutusta myös työn ulkopuoliseenkin elämään.

Täyttä työelämää! -koulutus on pilkottu kolmeen erilliseen 1,5 tunnin webinaaripäivään:
👉 1. päivä ”Enemmän vähemmällä” 19.5.
👉  2. päivä ”Nopeammin ja paremmin” 1.6.
👉  3. päivä ”Tehokkaammin ja rohkeammin – sisulla ja innolla” 8.6.

Koulutuksessa käytetään mm. Kiireprofiili sekä Minä työssäni -kartoitustehtäviä ja niiden yhteenvetoja tukemaan omien työntekotapojesi kehittämisessä. Saat mukaasi myös Ongelmanratkaisutekniikan ohjeet.

Kouluttajana toimii vahvan yrityskulttuurin johtamisen sekä lähiesimiestyön asiantuntija, yritysjohtaja ja -konsultti sekä kasvun ja kehittymisen johtaja, MCG Motti Consulting Group Oy:n perustaja Juha Wiskari.

”Kiire on käytetyin ja kehnoin selitys, kun korjataan sähläyksiä tai maksetaan tekemättömyyden seurauksia. Kiire vie ja riepottelee yksilöä. Yksilöiden kiire rapauttaa työyhteisön tehokkuutta ja työn iloa. Tämä johtaa tehokkuuden teeskentelyyn ja niitä ruokkiviin keinotekoisiin toimintamalleihin kuten ”multitaskaaminen”. -Juha Wiskari-

Lue lisää koulutuksen sivuilta

-Asiantuntijat apunasi-

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

25.10.2021
09:00 – 15:30

Luontoisetujen ja henkilökuntaetujen verokysymyksiä

Webinaari

11.11.2021
09:00 – 11:00

Perhevapaauudistus ja uusi perhevapaajärjestelmä -webinaari

Webinaari

01.10.2021
09:00 – 10:00

Kilpailukieltosopimukset: muutokset voimaan 2022 -webinaari 60 minuutissa

Webinaari

17.09.2021
09:00 – 11:00

Työlainsäädännön merkittävimmät & mielenkiintoisimmat oikeustapaukset -webinaari

Webinaari