Syksy tarjoaa uusia koulutusaiheita, webinaarisarjoja, hybriditilaisuuksia sekä tietysti EK-Tiedon rautaiset asiantuntijat!

EK-Tiedossa on jälleen vietetty vauhdikas kevät koulutusten parissa.

Iloksemme kevään webinaareihimme on osallistunut todella runsas joukko talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaista, niin aloittelijaa kuin pitkän linjan osaajaakin.

Olemme myös tehneet paljon töitä tulevan syksyn ja loppuvuoden eteen, jotta koulutustarjontamme olisi yhä monipuolisempaa ja konseptiltaan hieman vaihtelevampaa.

Tarjolla on mm.

👉 webinaarisarjoja
👉  1 tunnin tehokkaita webinaareja
👉 puolen päivän webinaareja sekä hybriditilaisuuksia
👉 koko päivän hybriditilaisuuksia

🎥 Emmekä toki ole unohtaneet webinaaritallenteita, joita on tarjolla edullisesti, jopa 6 kuukauden katseluoikeudella.

💎 Webinaarisarjojamme ovat mm. ALV-Trilogia sekä Täyttä Työelämää. Myös toukokuussa pidetty Palkanlaskennan erityiskysymykset -koulutus saa jatkoa uusilla aiheillaan marraskuussa. Työsuhdeasiain peruskurssit I ja II ovat olleet jo pitkään suosittuja, joten tarjoamme niitä tänäkin syksynä. Sivistystyönantajien kanssa yhteistyömme jatkuu, ja tarjoammekin monia Sivistan lyhyitä webinaareja edelleen heti syyskuusta alkaen.

💎 Ajankohtaisia aiheita kesän jälkeen ovat myös mm. Uusi yt-laki sekä muita työlainsäädäntöön liittyviä aiheita, jotka julkaisemme pian koulutuskalenterissamme. Perhevapaat ja perhevapaauudistus -webinaari on tulossa syksyllä, kuten myös tehokkaat 1 h pituiset työsuhdeasioihin pureutuvat webinaarit.

💎 Ennakkoperintäpäivien (EP2022) aikataulu ja paikkakunnat on lyöty lukkoon! Tiedotamme lisää ja avaamme ilmoittautumisen piakkoin.

Tutustu koulutuskalenteriimme!
Loputkin koulutukset päivitetään kalenteriin pian.

📥 Mikäli haluat kuulla uutisiamme heti niiden ilmestyttyä sekä saada tietoa tulevista koulutuksistamme heti kun olemme ne julkaisseet sivuillamme, tilaa uutiskirjeemme!
Lähetämme uutiskirjeemme n. 2-3 kertaa kuukaudessa, jolloin saat juuri sinua kiinnostavat uutisaiheet suoraan sähköpostiisi.

Lämpimästi tervetuloa kouluttautumaan EK-Tiedon mukana.

-Asiantuntijat apunasi-

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari