Ihan hybridinä!

Se oli ennen koronaa, vahvisti olemassaoloaan koronan aikana ja jatkaa elämistään koronan jälkeenkin. Mikä se on?

Vastaus: Hybriditilaisuudet.

Hybriditilaisuudet ovat valtavan hyvä asia kaikkien kannalta, sillä ilman niitä meillä olisi huomattavasti vähemmän mahdollisuuksia kouluttautua, verkostoitua ja ylläpitää ammatillista osaamista. Unohtamatta tapahtumajärjestäjien mahdollisuudesta toimia luovasti ja ennakoivasti. Ennen kaikkea ennakointi, varautuminen ja nopea reagointi ovat oleellisia ominaisuuksia alalla kuin alalla.

Mikä hybriditilaisuus?
Jo yli kolmen vuoden ajan olemme voineet EK-Tiedossa tarjota koulutuksiamme myös live-webinaareina. Asiakkaamme voivat seurata koulutuksia ja luentoja näin myös oman koneensa äärellä, etänä. Emme vain itse ole aiemmin käyttäneet kyseisistä tilaisuuksista nimitystä hybriditilaisuus, vaan live-webinaari tai Livestream-tilaisuus. Hybriditilaisuudessa asiakkaat ovat siis koulutuksessa paikan päällä sekä etänä, samanaikaisesti.

Siirrämme sinut helposti paikan päältä Livestreamiin tai toisin päin

Vaihto paikan päältä live-webinaariin/Livestreamiin käy helposti. Mikäli ilmoittaudut paikan päälle, mutta lähempänä tilaisuutta haluat vaihtaa osallistumisesi verkkoon, siirrämme sinut helposti livelähetyksen ääreen, kuluitta tietenkin! Huomioithan, että toivomme siirron tehtävän 8 päivää ennen tilaisuuden ajankohtaa, jotta ylimääräisiltä tarjoilukuluilta säästytään.

Vaihto käy myös toisin päin: mikäli olet ilmoittautunut livewebinaariin, mutta lähempänä ajankohtaa haluatkin osallistua koulutukseen paikan päällä, voimme siirtää sinut haluamaasi tilaisuuteen vaivatta! Vaihtopyynnön voit lähettää meille siirtopyyntolomakkeella, tai pyytää sitä sähköpostitse: koulutus@ek.fi. Siirron jälkeen saat uuden vahvistusviestin sähköpostitse.

Livestream-tilaisuuteen ilmoittautuneille Livestream-/webinaaritallenne
Mikäli ilmoittaudut Livestream-tilaisuuteen, etkä jostain syystä voisikaan seurata sitä juuri tapahtumapäivänä suorana lähetyksenä, saat kyseisestä tilaisuudesta Livestream-tallenteen. Paikan päällä osallistuvilla on mahdollisuus tehdä kysymyksiä luennoitsijoille seminaarin aikana, kun taas Livestreamiin osallistuvilla on mahdollisuus palata aiheisiin tallenteen muodossa vielä jälkikäteenkin.

Tekniikka
Käytämme webinaareissamme GoToWebinar-alustaa, joka on selkeä ja luotettava. Webinaareissa on luennoitsijan lisäksi läsnä moderoija, joka vastaa live-chat -keskustelusta ja toimii asiakkaan äänenä koulutuksessa paikan päällä. Suuremmissa tilaisuuksissamme, kuten Ennakkoperintäpäivillä, Kyberturvallisuus-seminaarissa ja Turvallisuusalan neuvottelupäivillä livelähetyksen hoitaa yhteistyökumppanimme RoastCreative, joka huolehtii korkealaatuisesta suorasta verkkolähetyksestä omalla kalustollaan.

Onko mielessäsi vielä kysymyksiä, joihin toivoisit vastausta? Ota yhteyttä, ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Olemme täällä sinua varten!

Vanessa Fuller 09 4202 3372 | Marjo Martin 09 4202 3370
Sähköposti: koulutus@ek.fi

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari