Haasta itsesi, työympäristösi, kehitä ja kehity

Vanhan vuoden vaihtuessa uutteen, me ihmiset tuppaamme lupaamaan itsellemme ja verkostoillemme paljon parannuksia ja muutoksia elämämme eri osa-alueilla. Monesti nuo muutokset koskevat elämäntapaamme, kuntoamme, ruokavaliota ja erilaisia toimintatapojamme, tottumuksiamme. Kuinka monesti muistammekaan itsemme kehittämisen ja eteenpäin viemisen ammattimielessä?

On hyvä pysähtyä hetkeksi ja miettiä, paljonko oikeastaan vietämme aikaa työmme parissa, ja kuinka usein muistamme, tai meillä on mahdollisuus kehittää ja päivittää osaamistamme tällä saralla?

Me EK-Tiedossa olemme keskittyneet puhtaasti koulutusten tarjoamiseen. Toiminta-ajatuksemme ja toimialamme ollessa hyvinkin suoraviivainen, toimintamme ja palvelumme on laajasisältöistä ja monipuolista, joka kehittyy ja kehittää jatkuvasti.

Oletpa osa yritysjohtoa, esimies, hr-alan ammattilainen, turvallisuusalasta vastaava, palkkahallinnon asiantuntija, yksityisyrittäjä, tai vastaat yrityksessäsi useammasta roolista yhtä aikaa, meillä on tarjota sinulle, työntekijöillesi ja kollegoillesi koulutuksia, joista on varmasti hyötyä nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.

Kouluttajamme ovat alallaan Suomen parhaimmistoa; Elinkeinoelämän keskusliiton, Työsuhdejuristien ja Verohallinnon edustajat ovat kokeneita luennoitsijoita, selkeäsanaisia ja varmoja esiintyjiä, jotka tuovat yhteiseen pöytään monien vuosien ammatillisen kokemuksensa, tuoretta näkökulmaa ja konkreettisia esimerkkitapauksia sekä pohdintoja ja faktoja aiheiden ja säännösten takana. Kouluttajat ovat usein itse aitiopaikalla vaikuttamassa erilaisiin lainsäädäntöihin sekä lakien valmisteluihin.

Esimiehenä tarvitset varmasti säännöllistä koulutusta käytännön työhön sekä erilaisten säännösten ja toimintatapojen ymmärtämiseen. Lisäksi yksi tärkeimmistä asioista on henkilöstön säännöllinen kouluttaminen. Taasen palkkahallinnon tai hr-asiantuntijana voit itse ehdottaa esimiehellesi kouluttautumista ja oman ammattitaidon ylläpitämistä. Mikä onkaan arvokkaampaa kuin ammattitaitoinen ja ajan hermoilla pysyvä yrityksen henkilökunta!

Pidetään huoli siitä, että meidän on hyvä tehdä työtämme sekä pysymme mukana nopeasti muuttavassa maailmassa, jossa tieto, säännökset, lait ja toimintatavat muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti.

Suosittelemme lämpimästi koulutuksiamme jokaiselle työiästä huolimatta; niin aloittaville kuin alansa konkareille.

Me EK-Tiedossa lupaamme tarjota korkeatasoisia ja monipuolisia koulutuksia, ja kuunnella edelleen asiakkaitamme, jotta voimme kehittyä ja palvella yhä paremmin.

Nähdään paikan päällä tai verkossa!

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari