Etkö löydä itsellesi sopivaa koulutusta tulevista koulutuksistamme? -Oletko jo tutustunut myynnissä oleviin tallenteisiin?

Lähes kaikki webinaaritallenteemme tulevat myöhemmin myyntiin kotisivuillemme. Tämä antaa sinulle vapauden valita koulutuksesi ajankohdan, etkä ole kiinni meidän aikatauluissamme.

Tallenteet tulevat myyntiin noin 1-2 kuukauden kuluessa koulutuksesta, jolloin tallenteiden hinnat ovat -30 % alkuperäisten koulutusten hinnoista. Pidämme tallenteet myynnissä niin kauan kuin koulutuksen sisältö on ajankohtainen, tai kunnes seuraava samankaltainen koulutus ilmestyy koulutuskalenteriimme.


Käy siis tutustumassa myynnissä oleviin tallenteisiimme! -Ehkä löydät juuri sieltä itsellesi sopivan koulutuksen.


EK-Tiedon koulutustarjonta pähkinänkuoressa:

  • KOULUTUSKALENTERI: Päivitämme koulutuskalenteriamme säännöllisesti. Kannattaa siis käydä tutustumassa tarjontaan tasaisin väliajoin.
  • SOME: Ilmoitamme uusista koulutuksista ja tallenteista myös Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja uutiskirjeissämme.
  • UUTISKIRJE: Uutiskirjeen voit tilata näppärästi tämän linkin takaa. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia koulutusten etsimisestä, vaan tuomme tiedon luoksesi vaivattomasti.
  • WEBINAARITALLENNE: Mikäli löydät itsellesi sopivan koulutuksen koulutuskalenteristamme, mutta se ei sovi aikatauluusi, ilmoittaudu silti koulutuksen webinaariin. Sinun ei tarvitse olla läsnä webinaarissa, vaan riittää, että olet ilmoittautunut mukaan. Saat tuolloin itsellesi webinaaritallenteen katsottavaksi kahden viikon ajaksi koulutuksen päättymisestä.
  • TALLENNEKAUPPA: Mikäli koulutuskalenteristamme ei juuri nyt löydy sinulle sopivaa koulutusta, tutustu tallennetarjontaamme. Ehkä löydät sieltä sen, mitä olet etsimässä?
  • OTA YHTEYTTÄ / RÄÄTÄLÖIDYT KOULUTUKSET: Voit ehdottaa meille myös uusia koulutusaiheita, ja tiedustella yrityksellesi sekä kollegoillesi räätälöityä koulutusta. Lähetä tiedustelusi vaivattomasti kotisivujemme kautta yläpalkin kohdasta Yhteystiedot / Anna palautetta.

 

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee – mitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari