ūüé¨ EK-Tiedon tiimi esitt√§ytyy!
Katso esittelyvideo EK-Tiedon toiminnasta, palveluista ja henkilöstöstä.

Alkuvuoteen mahtui paljon erinomaisia kohtaamisia asiakkaiden ja asiantuntijoiden kanssa niin kasvokkain, kuin verkossakin. Pidimme paljon tehokkaita koulutustilaisuuksia, sekä ahkeroimme markkinoinnin ja syksyn koulutusten parissa.    

EK-Tieto haluaa tuoda palvelut lähelle, jokaisen ulottuville. Haluamme olla helposti löydettävissä ja lähestyttävissä niin kentällä kuin verkossakin. Olemme vuosien varrella tehneet valtavan määrän työtä edelleen kehittääksemme toimintaamme ja toimintatapojamme.

Toteutimme keväällä 2023 asiakastutkimuskyselyn, josta ilmeni mm. että kyselyyn vastanneista 68 % käyttää tällä hetkellä tai on aiemmin käyttänyt palveluitamme, 16 % tuntee EK-Tiedon jonkin verran, 11 % tuntee vain nimeltä, ja 5 % ei tunne lainkaan.

Oli aika luoda videokäyntikortti. Yllä olevalla markkinointivideolla esittäydymme ja kerromme toiminnastamme, sekä kenelle koulutuksemme on tarkoitettu.

Tutustu myös asiakastutkimuksen tuloksiin Ajankohtaista-sivujen kautta tästä.
Tutkimuksessa selvitettiin, mitkä asiat ovat erityisen tärkeitä koulutuspalveluidenvalinnassa ja millaiset koulutukset parhaiten vastaavat tämän hetken tarpeisiin. Julkaisussa oleva tutkimustulos on pieni otos kokonaistutkimustuloksesta.

 

Toivottavasti nähdään syksyn koulutuksissa!

EK-Tieto Oy

-Asiantuntijat apunasi-

 

#ektietokurssit #koulutukset #seminaarit #hr #henkilöstöhallinto #palkkahallinto #taloushallinto #yritysturvallisuus #turvallisuusala #hybridikoulutukset #webinaarit #webinaaritallenne

Tutustu myös näihin koulutuksiin!

20.11.2024
09:00 – 12:00

Ajankohtaista arvonlisäverotuksesta

Webinaari

24.10.2024
09:00 – 12:00

Työpaikan poissaolot: Sairauspoissaolot, perhevapaat ja muut poissaolot

Helsinki & Webinaari

21.11.2024
09:00 – 12:00

Työ vähenee Рmitä työnantaja voi tehdä?

Helsinki & Webinaari

17.09.2024
09:00 – 16:00

Työsuhdeasioiden tehostartti

Helsinki & Webinaari