Case Vastaamo loppuvuodesta 2020 toi keskusteluun yritysten vastuun tietoturvallisuudesta ja tietosuojasta. EU:ssa on käsittelyssä useita kyberturvallisuuteen liittyviä lainsäädäntöaloitteita ja Suomessa pohditaan kyberturvallisuuden kehittämisohjelmaa alkaneelle kymmenvuotiskaudelle. Meneillään on siis poikkeuksellisen paljon mielenkiintoista kyberturvallisuudesta kiinnostuneille.

EK:n ja EK-Tiedon yhdessä järjestämä Kyberturvallisuuden aamupäivä -verkkoseminaari koostuu monipuolisesta ohjelmasta; korkeatasoisista asiantuntijapuheenvuoroista sekä mielenkiintoisesta paneelikeskustelusta.

Paneelissa ”Näkökulmia kyberturvallisuuden kehittämiseen” ovat edustettuina: 

  • Valtionhallinto
  • Kyberala
  • Huoltovarmuusorganisaatio
  • Koulutus ja tutkimus
  • Yritykset

Tutustu seminaariohjelmaan!


Ole osa seminaariohjelmaamme! -Kysy itse panelisteilta.

Luennoitsijat ja panelistit ovat alansa huippuasiantuntijoita, joita kuunnellessa saat varmasti sammutettua tiedonjanosi päivän aiheesta.

Tässä verkkoseminaarissa myös sinä voit vaikuttaa korkeatasoisen ohjelmamme sisältöön, sillä nyt sinulla on mahdollisuus lähettää asiantuntijoille kysymyksiä seminaariaiheeseen liittyen jo etukäteen. Käsittelemme kaikki kysymykset luottamuksella (emme mainitse kysyjän nimeä tai yritystä kysymysten yhteydessä) ja asiantuntijamme vastaavat niihin seminaarin aikana.

Lähetä siis kysymyksesi / kommenttisi meille 5.5.2021 mennessä tällä lomakkeella

Verkkoseminaarin livelähetyksestä vastaa ulkopuolinen yhteistyökumppanimme RoastCreative, jonka kanssa EK-Tieto on järjestänyt lukuisia korkeatasoisia livestream-tilaisuuksia. RoastCreativen tinkimätön laatu, kokemus ja luja ammattitaito takaa tilaisuudellemme häiriöttömän ja tasaisen kuva- ja äänenlaadun sekä loistavan seminaarikokemuksen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kyberturvallisuuden aamupäivään!

-Asiantuntijat apunasi-

#kyberturvallisuus  #turvallisuus #yritysturvallisuus  #kyber #ektietokurssit #verkkoseminaari

@EKTieto @Elinkeinoelama