Ilmoittaudu mukaan paikan päälle tai katso striimi!

🔎 Maailma muuttui alkuvuodesta 2020, kun koronakriisi alkoi. Koronarajoitukset ovat haastaneet yritysten elämää ja pakottaneet kehittämään digitaalisia työn tekemisen tapoja. Kyberturvallisuudella on ollut täysi työ pysyä perässä…

🔎 Case Vastaamo loppuvuodesta 2020 toi keskusteluun yritysten vastuun tietoturvallisuudesta ja tietosuojasta. EU:ssa on käsittelyssä useita kyberturvallisuuteen liittyviä lainsäädäntöaloitteita ja Suomessa pohditaan kyberturvallisuuden kehittämisohjelmaa alkaneelle kymmenvuotiskaudelle.

Meneillään on siis poikkeuksellisen paljon mielenkiintoista kyberturvallisuudesta kiinnostuneille, ja haluamme tuoda näitä tärkeitä aiheita esiin tässä seminaarissa.

🔎 Paneelikeskustelu:
Päivän ohjelma koostuu korkeatasoisista asiantuntijapuheenvuoroista sekä mielenkiintoisesta ja ajatusta herättävästä paneelikeskustelusta:

Näkökulmia kyberturvallisuuden kehittämiseen”.

Paneelissa edustettuina ovat:

  • Valtionhallinto
  • Kyberala
  • Huoltovarmuusorganisaatio
  • Koulutus ja tutkimus
  • Yritykset

🍴 Tilaisuus päättyy klo 12 alkavaan lounaaseen paikan päällä osallistuville.

Tutustu seminaariohjelmaan tästä.

Kysy panelisteilta!

Nyt sinulla on mahdollisuus lähettää asiantuntijoille kysymyksiä aiheeseen liittyen jo etukäteen. Käsittelemme kaikki kysymykset luottamuksella (emme mainitse kysyjän nimeä tai yritystä kysymysten yhteydessä) ja asiantuntijamme vastaavat niihin tilaisuuden aikana. Lähetä kysymyksesi meille tällä lomakkeella 25.8. mennessä.

📹 Live-lähetyksen toteutus

Tilaisuuden livelähetyksestä vastaa ulkopuolinen yhteistyökumppanimme RoastCreative, jonka kanssa EK-Tieto on järjestänyt lukuisia korkeatasoisia livestream-tilaisuuksia. RoastCreativen tinkimätön laatu, kokemus ja luja ammattitaito takaa tilaisuudellemme häiriöttömän ja tasaisen kuva- ja äänenlaadun sekä loistavan seminaarikokemuksen.

👉 Seuraamme koronatilannetta edelleen tarkasti. Mikäli tilanne syksyllä vaatii, siirrämme tilaisuuden kokonaan verkkoon. Ilmoitamme tällöin muutoksesta paikalle ilmoittautuneille sähköpostitse hyvissä ajoin, eikä siirto tule vaatimaan asiakkailtamme toimenpiteitä. Myös peruutus on tuolloin vielä mahdollista peruutusehtojen mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

-Asiantuntijat apunasi-

#kyberturvallisuus  #turvallisuus #yritysturvallisuus  #kyber #ektietokurssit #verkkoseminaari

@EKTieto @Elinkeinoelama