Julkaisut ja tallenteet

Julkaisut & Tallenteet

Koulutusten ja luentojen lisäksi kehitämme yritysten osaamista työsuhdeasioista julkaisemalla erilaisia kurssimateriaaleja sekä webinaaritallenteita.

 

Näytä lisää

Työ­suh­dea­siain opas

Käytännönläheinen opas on vuosien saatossa saavuttanut arvostetun perusteoksen aseman. Sen kokoamiseen ovat osallistuneet EK:n asiantuntijat ja päivitämme sitä säännöllisesti ajantasaiseksi lainsäädännön muuttuessa.

Opasta päivitetään parhaillaan. Ilmoitamme kun uunituore painos on tilattavissa.

Työsuhdeasiain opas avaa käytännönläheisesti työoikeuden keskeiset asiat. Teos on tarpeellinen apuväline päivittäiseen työhön jokaiselle esimiehelle, niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin.

Tiivis mutta kattava opaskirja käsittelee oleellisimman työnantajia koskevan työlainsäädännön ja antaa perustiedot työsuhdeasioiden hoitamiseen. Oppaan lisäksi kannattaa tutustua myös omiin alakohtaisiin työehtosopimusmääräyksiin – yhdessä ne antavat parhaan kokonaiskuvan oman alan työsuhdeasioista.

Kirjan tekemiseen ovat osallistuneet työoikeuden parhaat asiantuntijat Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) ry:stä ja EK-Tieto Oy:stä. Mukana ovat olleet Jyrki Hollmén, Nina Meincke, Mikko Nyyssölä, Vesa Rantahalvari, Riitta Wärn, Johan Åström ja Markus Äimälä, jotka kaikki ovat työoikeuden eri osa-alueiden huipputietäjiä.

Uusittu painos ilmestyy vuoden 2018 aikana. Päivitetyssä oppaassa huomioidaan tuoreimmat muutokset suomalaisessa työlainsäädännössä.

Opas soveltuu mainiosti myös opetuskäyttöön esimerkiksi yliopistoihin, kursseille ja työssäoppimiseen.

Kustantaja: EK-Tieto Oy

Julkaisuvuosi: 2015

196 sivua

Hinta: 52,50 € (veroton hinta: 47,25 €)
Jäsenhinta: 35 € (veroton hinta: 31,50 €)
Hinnat sisältävät alv 10 %. Tilaukseen lisätään laskutuslisä 4 € sekä postikulut.

Tilaa julkaisu tästä

Työsuhdeasiain oppaan tilaus

Kun tilaat julkaisun, tarkistamme antamasi tiedot ja lähetämme tuotteet antamiesi yhteystietojen mukaan. Lasku lähetetään erikseen jälkikäteen.

Hinnat sisältävät alv 10 %. Tilaukseen lisätään laskutuslisä 4 € sekä postikulut. Tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Ulkomaille toimituksia ei tehdä.


Tilaajatiedot


Laskutustiedot (jos eri kuin yllä)Jos haluat laskun verkkolaskuna, täytä tiedot kaikkiin seuraaviin kenttiin:

Kurssien webinaaritallenteet

– katso juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata live-kurssien webinaaritallenteita (editoimaton) ja kehittää osaamistasi ajasta ja paikasta riippumatta!

Tilauslomakkeen lähetettyäsi saat webinaaritallenteen käyttöösi heti, sillä tallenne käynnistyy automaattisesti – erillisiä kirjautumisia ei vaadita. Halutessasi tallenteen voi tauottaa (pause-toiminto) mutta sitä ei voi tallentaa omalle koneelle, tai sulkea ja jatkaa siitä mihin on jäänyt. Uudelleen kirjautumalla voit palata tallenteeseen niin monta kertaa kuin haluat 6kk ajan (tällöin tallenne alkaa alusta ja sen voi kelata haluamaansa kohtaan). Tallenteet laskutetaan jälkikäteen.

Kätevää ja kustannustehokasta!